Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Mad Writer (Josep Amorós)

Escriure curt, somiar llarg

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

ABECEDARI MOEBIUS

 
«...jamás volver a encontrarse de mañana con la gente de la noche, también ella tenía su reglamento idiota…»

Julio Cortázar, El anillo de Moebius (Queremos tanto a Glenda)

Aquest relat amaga un joc, a veure si el trobes!

 
Torno a follar tant i de manera tan salvatge amb la B, que ja deu haver deduït que tinc una nova amant. Aquest matí, quan fèiem l’amor, ho ha dit: 
 —A qui t’estàs follant, ara mateix, en el teu cap on hi ha més conys que neurones? —Immediatament, m’he corregut, llarg, càlid, espès, sorneguer. 
 Ha agafat un kleenex i s’ha girat, mentre se’l posava entre les cames. 
 —No conec ningú més que es pugui posar tan calent per un retret de gelosia. —M’ha donat una empenta, moment que he aprofitat per prendre-li el mocador i posar-me’l a la boca, amb cara de gatet desvalgut. 
 —No puc suportar quan fas aquestes porqueries! —ha dit, però de seguida s’ha posat a riure i m’ha tornat a atacar amb cops alternatius de totes dues mans. 
 Gairebé m’empasso paper i contingut, però ho he salvat a temps i, en canvi, li he ficat a la seva. Ja et pots imaginar que no li ha fet gaire gràcia. El rotllo s’ha acabat aquí. 
 —No m’estranya. El dia que m’ho facis a mi, et mato! 
 —Escolta, U, no et passis. N’hem fet de més bèsties tu i jo! 
                                                          * * * 

Quarts de cinc. Inopinadament, he aparegut al teu llit i t’abraço pel darrere. Et despertes tot just una mica i estrenys el cul contra la meva erecció. T’he pessigat, fluixet, un mugró, i deixo que la mà llisqui cap al ventre, per sota les calces que els gins d’anit et van fer oblidar posades. Et giro, boca terrosa, i te les trec. T’obro les natges perquè la llengua trobi el refugi secret. Passo una mà cercant humitats a la vulva, pel darrere, i els dits troben els teus que acaronen el clítoris. Arqueges l’esquena i apuges el cul. La llengua entra més i busca lubricació per passar-la d’un forat a l’altre. Amb totes dues mans, forces per obrir camí. T’he ficat el gland només, entra i surt, eixamplant, fins que aconsegueixo obrir la segona porta amb un cop de ronyons més decidit. T’ha fet una mica de mal, has fet un bot i has canviat el ritme de la respiració, així que m’aturo un moment, fent que sentis la palpitació dins teu. Amb prou feines continc l’espasme. Ben profund, torno a agafar ritme. La teva mà tampoc para. Amb l’altre, m’agafes els testicles i els estrenys quan notes l’estremiment i l’escalfor que et llisca per dins. Espero uns instants abans de sortir, i m’aparto per veure un regalim de nèctar que es vol escapar. El llepo, el tasto. La mà troba a la tauleta la petita joia que no deixarà que se n’escapi una gota. Te la poso al seu lloc, abans que la dilatació es contragui del tot, i observo, encuriosit, com et tanques al seu voltant. Has estirat les cames i alliberat els genolls, ara junts. Els teus dits volen eternitzar el plaer. Arribes a la vall, a poc a poc. Et torno a abraçar, U, però no puc treure’m del cap la C. Dormim. 
                                                          * * * 
Una altra matinada de plaer sense límits. Em desperto panxa enlaire, amb una erecció que em fa mal. Tu, C estimada, asseguda a la meva cara, m’encaixes el cul al nas. Obro la boca per provar de respirar i m’empasso el cony, tan mullat, tan calent. Et mous endavant i endarrere i, amb la mà que no et masturbes, em pessigues els mugrons. Ja t’has corregut dos cops. M’alliberes. T’estires panxa enlaire, amb el cap penjant fora el llit. M’aixeco. Et follo la boca, la gola. Amb una mà trobo la teva, gairebé tota dins. L’altra em busca el cul i un dit, punyent, em penetra. Em corro, primer a la boca, després als pits. Tu encara no t’ho empasses, ho has volgut compartir en un petó inacabable, que ens regalima pels llavis fins que ens llepem el coll, els pits. 
 —Bon dia, C —t’he dit i, tot seguit, ha sonat el telèfon i l’he agafat. 
 —Bon dia, L. 
                                                          * * * 
 —Hum, bon dia i gràcies pels regals —has dit, L, amb aquesta veu que, fins i tot per telèfon, és tota desig—. La primera reacció ha estat un somriure dolç. Després, amb els mugrons eriçats, m’he abaixat les calces i, amb les cames doblegades, m’he començat a tocar. La humitat, pertot, em mullava els dits. Et pensava i les onades han arribat ràpidament, ha estat un orgasme magnífic. La fantasia era que, quan estava a punt d’arribar, m’has fet aturar uns segons, i m’has penetrat tot just per portar-me al clímax. L’esquena com un gat i batecs eixordadors. Per què m’expliques aquestes històries tan bèsties? 
 —Vols dir que ho són tant? —he dit, tallant la trucada i girant-me de nou per veure’t la cara. 
 —Bon dia, E. —El meu to et fa somriure, sempre t’han fet gràcia els meus afers, a la B no n’hi feien tanta... 


©Josep Amorós
Twitter Mad Writer @JosepAmoros1
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat