Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Mad Writer (Josep Amorós)

Escriure curt, somiar llarg

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Nits del Sud

Photo © by Greg Kadel

Nits del sud 
Els malsons s'han succeït en seqüències d'episodis consecutius que es superposen i acaben anul·lant-se els uns als altres. Així que, cada vegada que m’he despertat, no recordava res. En canvi, la suor que em xopa i una erecció formidable, dura, vermella, que mostra el gland carmesí coronat per la línia sanguinolenta de venes blaves i inflades, mostren ben a les clares la naturalesa i protagonistes d’aquesta tòrrida nit del sud, on l’estiu ja arriba. 
M'he aixecat per ficar-me al teu llit, com un gat, sense despertar-te. Els llençols que vessen, desordenats, parlen d’una nit també ardent. Ara, però, dorms tranquil·la i amarada. Els cossos s’encaixen i intercanvien suors, agraïts de lliscar un contra l'altre. T’abraço d'esquenes i, amb la mà dreta, t’obro les natges per encaixar l’erecció, sense entrar encara en el teu cos. Aquí els fluids que et xopen no són sols suor. Si aquesta em parlava de malsons recurrents, aquells em mostren el deliri de les mans que han buscat consol tota la nit. Abans de dormir, per relaxar l'ansietat del sexe àvid de mi. Ja adormida, per acompanyar o potser repel·lir fantasies insuportables si no les emboliques amb sèries inacabables d'orgasmes. La mà segueix aquí, ara quieta, amb dos dits a mig sortir, disposats a entrar de nou, ja que el desig no cessa, com si fos un terratrèmol seguit de cent rèpliques, com si fos un espasme que es repeteix en el ressò tel·lúric del teu volcà ardent. 
La lava et xopa el cos de deessa i recullo amb la mà la que vas vessar per barrejar-la amb suor i, quan dibuixo el desig resseguint-te la silueta adormida, torno a suar sobre la teva pell per penetrar cada porus. T’agafo fort els pits, des del darrere, i t'estremeixes. Afluixo i busco tots dos mugrons amb pessics que els esmolen, primer subtils, després creixents. La mà dreta baixa per trobar la daga oculta que ja apareix entre els llavis. Et sento mullada i erecta. Acaricio amb el gland tot el sender que s'amaga entre les natges, de les cuixes a l'esquena, amunt i avall, fins que trio la porta per entrar-te. Avui, la més estreta. Segurament t'ha fet mal al principi, i això multiplica el plaer de sentir-te empalada de desig i batecs. Sense despertar-te, et corres en un sotrac llarg d'orgasme profund que precedeix el meu. Esclato i t’inundo, espès, calent, enganxifós.
 
Dormiré una estona amb tu per compartir l'últim malson de la nit, fins que et tornis a tocar amb deliri tot just saber que ha estat un altre somni. 
Però llavors, aquest suc que et vessa del cul? 
 
© Josep Amorós Masachs, desembre de 2020